1.ŽNL: Bednja na krilima Bartolca i dalje uvjerljiva, Polet (C) kiksao u Šemovcu

Objavljeno: 20.09.2015. 19:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: I.T.

Kompletirano je peto kolo Prve županijske lige, a vodeća Bednja deklasirala je Rudar 47 8:0 te je tako i dalje jedina ekipa u ligi koja ima sve pobjede. 

Beletinčani su kod kuće poveli u 22. minuti preko Denisa Bartolca, isti igrač povećao je vodstvo samo četiri minute kasnije, dok je Karlo Kutnjak u 37. zabio za 3:0. Minutu kasnije Bartolec je zabio svoj treći pogodak, a njegov kolega iz napada Kutnjak u 42. minuti postavio je 5:0. Do kraja poluvremena uzbuđenjima nije bio kraj jer je minutu prije kraja Marin Šinjori zabio za 6:0.

U drugom dijelu gledatelji su vidjeli još dva zgoditka. U četvrtoj minuti nastavka Bartolec se četvrti put upisao u strijelce, a konačnih 8:0 postavio je Matej Banić u 80. minuti.

Nametnuli smo se i zabili par brzih pogodaka što je goste slomilo. Na kraju smo utakmicu mirno priveli kraju i najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Mogu reći da sam u golgeterskoj formi što je odlično prije susreta šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke - rekao je četverostruki strijelac, Denis Bartolec koji je Rudaru 47 četiri zgoditka zabio i prošle sezone, kada je branio boje tuhovečkog Poleta.

Do ovog kola drugoplasirani Polet iz Cestice posustao je s pobjedama u petom kolu. Cestičani su kod Mladosti iz Šemovca odigrali 2:2.

Na drugo mjesto skočio je Nedeljanec koji još u subotu pobijedio Čevo 5:2. Nedeljančani imaju isti broj bodova kao i trenutno trećeplasirani Polet, no Cestičani imaju nešto lošiju gol razliku.

- Nakon lošijeg ulaska u sezonu, nanizali smo četiri pobjede i mogu reći da sam očekivao da budemo među prve tri ekipe lige. Igramo dobro, atmosfera je odlična i tako trebamo nastaviti - rekao je veznjak Nedeljanca, Petar Rog.

U preostalim susretima, Dubravka je u Turčinu svladala Slogu 3:2, margečanska Mladost kod kuće Ivančicu 1:0, selnička Plitvica u Petrijancu je s 3:0 pobijedila Orač, dok su Drava i Obreš još u subotu odigrali 2:2.

U sljedećem, šestom kolu vodeća Bednja ugošćuje Dubravku, dok drugoplasirani Nedeljanec i trećeplasirani Polet u Cestici igraju derbi kola.

Komentari