1.ŽNL: Bednja vodeća nakon drugog kola, stopostotni i cestički Polet te Obreš

Objavljeno: 30.08.2015. 19:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

Kompletirano je drugo kolo Prve županijske lige, a na vrhu su Bednja, cestički Polet i Obreš sa stopostotnim učinkom.

Bednja je u drugom kolu s 3:0 u Ivancu pobijedila Ivančicu. Za Beletinčane su zabijali Petar Sabolić u 43. i Karlo Kutnjak u 47. i 73. minuti.

U prvom dijelu domaćin je imao inicijativu, no zabili smo pogodak iz jedine prigode. Na startu drugog dijela iz njihove pogreške postigli smo  i drugi zgoditak. Kasnije su Ivančani probali smanjiti i visoko nas pritisnuli, ali kaznili smo ih trećim zgoditkom iz kontre. Najvažnije je da smo pobijedili i prezadovoljni smo startom sezone. Atmosfera u ekipi je odlična i vjerujem da se nećemo maknuti s prve pozicije lige - rekao je Sabolić, ofenzivni veznjak Bednje.

Nedeljanec je kod kuće s lakih 3:0 pobijedio Orač koji je u proteklom kolu zabilježio najvišu pobjedu. Poveli su Nedeljančani u 19. minuti preko Petra Kocijana, a na 2:0 povisio je Martin Gazdek iz kaznenog udarca u 40. minuti.

Isti igrač postavio je konačnih 3:0 također udracem s jedanaest metara u 70. minuti.

Do najviše pobjede stigao je Rudar 47 u Donjem Ladanju svladavši šemovečku Mladost 4:0, Mladost iz Margečana u Podevčevu je bila bolja od Čeva 2:1, dok je Polet iz Cestice kod kuće svladao Dravu iz Sv. Đurđa 1:0, pogotkom Marka Vidrača u 81. minuti.

U subotu je do slavlja stigla Plitvica u Selniku protiv Dubravke 2:1, a istim rezultatom završio je susret Obreša i Sloge u korist nogometaša iz Sv. Ilije.

Na vrhu je trenutno Bednja sa šest bodova, dok je drugi cestički Polet s istim brojem bodova, a stopostotan je i Obreš na trećem mjestu lige.

Sljedeće kolo donosi nam sraz Bednje i Obreša u Beletincu, dok Cestičani odlaze na noge Mladosti u Margečan.

Komentari