1.ŽNL: Obreš deklasirao Čevo, Polet poražen u Cestici

Objavljeno: 29.03.2015. 20:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Siniša Sović

Kompletirano je 19. kolo Prve županijske lige, a nedjeljni derbi između Obreša i Čeva u Sv. Iliji pripao je domaćima rezultatom 3:0.

Nogometaši iz Sv. Ilije poveli su u 19. minuti kada je Saša Tomašković s bijele točke zabio za 1:0, a 11 minuta kasnije Mihael Cepanec povećao je vodstvo. Tim rezultatom domaćin je otišao na odmor, dok su u drugom dijelu nogometaši Obreša samo potvrdili pobjedu.

Strijelac trećeg pogotka bio je Tomašković koji je ponovo zabio iz jedanaesterca.

- Čevo je palo bez ozbiljnijeg udarca na naša vrata. Utakmica je bila teška, s mnogo grubih startova, no zasluženo smo slavili jer smo od prve do posljednje minute igrali taktički vrlo zrelo - rekao je kapetan Obreša, Matija Cepanec.

Trener gostiju Josip Gavranović čestitao je domaćinu na zasluženoj pobjedi.

- Domaći nogometaši su bili bolja momčad i zasluženo slavili. Šteta jedino što je sudac kartonirao čak šestoricu naših igrača - istaknuo je Gavranović, trener Čeva.

Obreš je tako skočio na treću poziciju, a iznenađujući poraz upisali su nogometaši Poleta koji su u Cestici poraženi od Sloge s minimalnih 1:0.

Varaždin ŠN koji je u subotu pobijedio Dinamo iz Babinca ostao je tako na vodećoj poziciji.

U preostalim susretima Mladost i Lepoglava u Šemovcu su odigrali 4:4, Sračinec je u Svibovcu Podravskom pobijedio domaći Podravac 3:2, dok je Varteks slavio kod Nedeljanca 2:1.

U sljedećem kolu vodeći Varaždin ŠN gostuje kod Rudara 47, drugoplasirani Polet iz Cestice kod Sračinca, dok trećeplasirani Obreš igra derbi kola s Varteksom.

Komentari