1.ŽNL: Obreš s igračem manje do pobjede u susjedskom derbiju

Objavljeno: 26.10.2014. 19:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Odigrano je 11. kolo u najvišem rangu županijskog nogometa, a vodeće Čevo i dalje ne posustaje.

Podevčevci su kod kuće slavili protiv Rudara 47 2:1. Vodeći pogodak za domaće postigao je Goran Mavrić u 59. minuti, no nogometaši iz Donjeg Ledanja izjednačili su tri minuti kasnije preko Bore Možanića. Pobjedu vodećoj momčadi lige donio je Martin Slunjski u 72. minuti.

Derbi kola odigrali su Polet i Varaždin ŠN u Cestici, a susret je završio 3:3. Istim rezultatom završio je susret Mladost i tuhovečkog Poleta u Šemovcu te susret Sloge i Sračinca u Slokovcu. Vrijednu pobjedu upisala je Lepoglava slaveći kod Podravca 3:0, Varteks je u Jalkovcu svladao Dinamo 2:0, dok je Dubravka u Nedeljancu s 3:1 bila bolja od istoimenog domaćina.

Susjedski derbi u Sv. Iliji odigrali su domaći Obreš i Bednja, slavili su domaći 3:2. Nogometaši iz Sv. Ilije poveli su preko Matije Cepanca u 3. minuti, a samo sedam minuta kasnije Marko Hrebak postavio je 2:0. U drugom dijelu gosti su dostigli prednost. Na 2:1 smanjio je Goran Eršeg iz kaznenog udarca u 57. minuti, a u 76. minuti Karlo Kutnjak izjednačio je rezultat.

U istoj minuti domaći su ostali s desetoricom jer je Matko Horvat zbog namjernog igranja rukom zaradio drugi žuti karton. Bez obzira na hendikep, nogometaši Obreša stigli su do pobjede. Za slavlje je pogodio Alen Bosak u 80. minuti.

Sljedeće kolo na rasporedu je idući vikend. Vodeće Čevo gostuje kod Poleta u Tuhovcu, drugoplasirani Varaždin ŠN ugošćuje Nedeljanec, dok trećeplasirani Polet iz Cestice gostuje kod Poleta.

Komentari