1.ŽNL: Vodeći Nedeljanec siguran kod Dubravke, Bednja remizirala s Čevom

Objavljeno: 08.11.2015. 17:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Nikola Kokotec

Kompletirano je 12. kolo Prve županijske lige, a vodeći Nedeljančani iskoristili su kiks Bednje i odlijepili se na četiri boda prednosti ispred Beletinčana.

Nedeljanec je u Turčinu protiv Dubravke poveo preko Tomislava Gredelja u 3. minuti, u 40. Jurica Buden povećao je prednost, a u posljednjoj minuti prvog dijela Martin Gazdek iz jedanaesterca povećao je na 3:0.

Pobjedu gostiju potvrdio je Filip Štefulj u 87. minuti za konačnih 4:0.

- Rano smo primili pogodak iz naše pogreške i pokušali smo se vratiti. No, Nedeljančani su nas ponovo kaznili pod kraj poluvremena iz kontre i dvojbenog penala. Poslije se bilo teško vratiti, no treba čestitati dečkima iz Nedeljanca na zasluženoj pobjedi - rekao je igrač Dubravke, Nikola Belčić.

Slično je utakmicu vidio i veznjak Nedeljančana Petar Rog.

- Cijela utakmica išla je u jednom smjeru, zahvaljujući našem ranom pogotku. Zahvalio bih se vjernim navijačima kojih je bilo oko 150 i bili su naš 12 igrač - dodao je Rog.

Nedeljančani su se tako odlijepili na četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Bednje koja je u susjedskom derbiju s Čevom odigrala bez pogodaka.

Obreš i selnička Plitvica u Sv. Iliji odigrali su 1:1, dok je Rudar 47 u Donjem Ladanju svladao Ivančicu 5:2.

U subotu su odigrana tri susreta. Orač je u gostima bio bolji od Mladosti u Margečenu 2:0, Polet iz Cestice od Sloge 1:0, dok je u golijadi šemovečka Mladost pobijedila Dravu u Sv. Đurđu 5:3.

U 13. kolu vodeći Nedeljanec ugošćuje Dravu iz Sv. Đurđu, dok drugoplasirana Bednja i trećeplasirani Polet u Cestici igraju derbi.

Komentari