Pripreme za novu sezonu u Plivačkom klubu Barok

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.09.2013. 08:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger/VT

Nakon uspješne prošle sezone te kratke ljetne stanke, Plivački klub Barok u ponedjeljak, 2. rujna počeo je s radom.

Tijekom rujna traju upisi i testiranja novih članova, i to od 9. do 28. rujna, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:15 do 18 sati na desnoj strani bazenskih tribina. Sve dodatne informacije dostupne su na klupski broj 091-13-000-47 i na njihovoj internetskoj stranici.

Sezona natjecanja počinje u listopadu kada su predviđeni i prvi nastupi na mitinzima. Očekuje se i nastup Karla Rajkovića na nekom od jakih međunarodnih mitinga na kojem bi trebao dobiti međunarodnu klasifikaciju invaliditeta. Sveukupno je novoj sezoni planiran nastup na više od 30 natjecanja.

Povodom dana zaštitnika grada, Sv.Nikole, bit će održan treći po redu Međunarodni plivački miting. Miting će ove godine održan kroz dva dana, budući da je PK Barok dobio priliku da osim Međunarodnog mitinga za kategorije mlađih juniora, juniora i seniora, bude i organizator natjecanja za kategoriju kadeta pod nazivom "Mini Grand prix".

Radi se o novom sustavu natjecanja za mlađe dobne kategorije koje od ove godine uvodi HPS. Tako će Varaždin, uz Rijeku, Sisak, Zagreb, Šibenik i Zadar, biti domaćin najboljim mladim plivačima iz cijele Hrvatske, ali i šire regije. Predviđeni datumi natjecanja su 7.12. za kadete te 8.12. za starije kategorije.

Komentari