2.ŽNL: Vidovečka Budućnost startala sigurno, Lepoglavčani na vrhu zapadne divizije

Objavljeno: 31.08.2015. 11:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Arhiva

Na teren su proteklog vikenda izašli nogometaši u Drugoj ŽNL Zapad i Istok. U zapadnoj diviziji na vrhu je Lepoglava, dok je istočnoj diviziji do najuvjerljivije pobjede u prvom kolu stigla Budućnost.

U drugom kolu 2.ŽNL Zapad Srakari su na domaćem terenu deklasirali Vindiju 5:0. Svih pet zgoditaka palo je u drugom dijelu. Dva puta zabio je Goran Miko, a po jedan zgoditak dodali su Đuro Kos, Franjo Galeković i Antonio Vrček.

Sračinec je tom pobjedom skočio na drugo mjesto, dok su na vrhu Lepoglavčani koji su u 2. kolu razbili Majerje 7:0. U pobjedi je najveći obol dao Marko Žuliček koji je postigao četiri gola, dok su po jedan zabili Ivan Podeški, Srećko Šumečki i Ivan Zver.

U preostalim susretima, Nova Ves je slavila protiv Vinice 1:0, Dinamo je u golijadi svladao Omladinac u Jurketincu 7:2, dok je Bratstvo bilo bolje od Vratna 2:1.

U sljedećem kolu vodeći Lepoglavčani odlaze na noge Vinici, dok drugoplasirani Srakari gostuju kod Dinama u Babincu.

U istočnoj diviziji odigrani su susreti 1. kola. Za novu sezonu Vidovčani su se pojačali s nekoliko igrača, a najzvučnija imena su Miroslav Mendeš i Nikola Hranić koji su prošle sezone branili boje Bednje.

Vidovčani su na otvaranju stigli do najuvjerljivije pobjede svladavši tuhovečki Polet 4:1. Dva zgoditka za pobjedu zabio je Mendeš, a po jedan su dodali Jurica Cafuk i Dino Đuras.

U preostalim susretima, toplička Mladost pobijedila je Beretinec 5:3, Udarnik 32 u Gornjem Kućanu Slobodu ŠN 2:0, dok je Sloboda Tužno bila bolja od Trnja 3:1.

Jedini remi zabilježen je u susretu između varaždinske Mladosti i Zagorca 2:2.

U sljedećem kolu na rasporedu je derbi između trenutno vodeće Budućnosti i varaždinske Mladosti u Vidovcu.

Komentari