3.HNL: Varaždin i Podravina neriješenim ishodima zaključili prvi dio sezone

Objavljeno: 21.11.2015. 16:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: FOTO: Siniša Sović

Nogometaši Varaždina i Podravine neodlučenim ishodima završili su prvi dio sezone u 3.HNL Istok. 

Iako su nakon prvog dijela imali minimalnu prednost, nogometaši Varaždina u subotu na stadionu Varteksa odigrali su 1:1 protiv Oriolika.

Varaždinci su u prvom dijelu držali sve konce igre u svojim nogama i poveli u 35. minuti preko Luke Ivanovića. S minimalnim vodstvo su otišli i na odmor.

Ipak, drugo poluvrijeme su bolje otvorili gosti i izjednačili u šestoj minuti nastavka, a izjednačujući gol bio je djelo Alena Haringa.

Od izjednačenja pa do kraja igrala se ravnopravna partija. Blagu terensku premoć imali su gosti, no nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti vratara Juricu Valentića. 

- Zadovoljan sam rezultatom. Oriolik je čvrsta ekipa koja malo golova zabija, ali malo i prima. Najvažnije je da smo poluezonu završili bez poraza i vidjet ćemo kako će biti na proljeće - rekao je trener Varaždina Rade Herceg.

Gostujući strateg Braslav Ostojić složio se s Hercegom da je remi na napravedniji rezultat.

-Prvo poluvrijeme su Varaždinci su bili bolja ekipa, no u drugom dijelu smo postigli rani pogodak te imali blagu dominaciju. Obzirom na sve viđeno, remi je najrealniji rezultat - rekao je Ostojić.

Varaždin je tako upisao drugi prvenstveni remi i oprostio se od domaće publike za ovu godinu. U prvom dijelu sezone skupio je 14 bodova, upisavši četiri pobjede, dva remija i devet poraza.

Drugi županijski predstavnik u 3.HNL Istok, ludbreška Podravina u subotu odigrala je 2:2 s Croatijom u Đakovu. Ludbrežani su dva puta vodili, golove za njih su postigli Karlo Bešenić u 16. i Nikola Valjak u 42. minuti.

Tako su i ludbreški nogometaši također emijem završili prvi sezone.

Komentari