3. kolo karate međužupanijske lige

FOTO Mladi cestički karatisti osvojili 6 zlatnih, 17 srebrnih i 8 brončanih medalja

Objavljeno: 16.05.2018. 19:56

Zadnja izmjena: 16.05.2018. 20:03

Mladi cestički karatisti koji nastupaju za Karate klub Shito Ryu Varaždin nastavljaju s daljnjim uspješnim natjecanjima u međužupanijskoj karate ligi. tako je 13. svibnja održano natjecanje u Konjščini, a Karate klub Shito Ryu Varaždin na natjecanju je sudjelovao s 9 natjecatelja, osvojivši 6 zlatnih, 17 srebrnih i 8 brončanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Ema Hrnčić, Marko Gerbus, Roko Bednjanić i Gabrijel Smotar, dok su srebrne medalje osvojili su: Erik Tomašić, Leon Vidmanić, Tea Kostanjevac, Jakov Kostanjevac, Roko Bednjanić, Martin Kokot, Marko Gerbus i Ema Hrnčić, a brončane su Martin Kokot, Marko Gerbus, Jakov Kostanjevac, Tea Kostanjevac, Ema Hrnčić i Gabrijel Smotar.

Nakon prvog dijela sezone klub se učvrstio na prvom mjestu u kategoriji kate, a u ukupnom poretku od 11 klubova nalazi se na drugom  mjestu. Ema Hrnčić je prva u ukupnom poretku od 75 natjecateljica, dok je Martin Kokot prvi, a Jakov Kostanjevac drugi u konkurenciji 102 natjecatelja iz Međimurske, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije.

Komentari