Aco Petrović ipak ostaje na klupi Cedevite

Objavljeno: 10.02.2011. 14:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ronald Goršić / CROPIX

Uobičajena izreka da je jutro pametnije od večeri pokazala se istinitom u slučaju Aleksandra Petrovića i njegovog objavljenog odlaska s klupe Cedevite. Aco je nakon šokantnog poraza od Zadra u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića pred novinarima podnio neopozivu ostavku, ali u četvrtak prijepodne, nakon razgovora s čelnicima kluba, dogodila se promjena mišljenja...piše Ivor Krapac za SportNet.

Aleksandar Petrović ostaje na klupi Cedevite. Emotivna reakcija nakon što je njegova momčad izgubila utakmicu koju objektivno nije smjela, protiv samo petorice Zadrana, ipak je bila preemotivna, a kako je javljeno iz kluba, Aco je dan nakon poraza, nakon što vodstvo Cedevite nije uvažilo njegovu želju da ode, ipak povukao ostavku.

"Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku susreta sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao", opisao je sportski direktor Matej Mamić za klupsku web-stranicu što se zbivalo nakon polufinala Krešinog Kupa, dodajući i zbog čega su u klubu nagovorili trenera na ostanak.

"Već na početku sezone, kada smo radili ambiciozne planove, znali smo da će biti turbulentnih razdoblja iz kojih moramo izaći što jači jer mi od naših ambicija ne odustajemo - tako da smo se s Acom dogovorili da i dalje ostaje naš prvi trener i ima podršku kompletne Uprave", kazao je Mamić.

Trenerske promjene, tako, neće biti, a igrače za ono što su pokazali protiv Zadra čeka kazna: "Sankcija za ovaj loš rezultat će svakako biti, no o tome ćemo više nakon večernjeg treninga na kojem ćemo svi skupa sjesti i vidjeti kako iz svega izvući pouku i to pretočiti u pozitivan impuls za dalje".

Cedevitu sljedeća utakmica čeka u utorak na Kanarskim otocima, u gostima kod Gran Canarije u četvrtom kolu skupine I drugog kruga Eurokupa. U NLB ligi će idući put biti u akciji 19. veljače u Ljubljani, gdje će ih dočekati Union Olimpija.


Tekst: Ivor Krapac / SportNet.hr

Foto: Ronald Goršić / CROPIX


Komentari