ATLETSKI KLUB VARAŽDIN

AK Varaždin prvi je puta imao svoju predstavnicu na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke

Objavljeno: 03.02.2020. 08:54

Zadnja izmjena: 03.02.2020. 08:54

U Zagrebu je u organizaciji AK Zrinjevac održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Po prvi put je AK Varaždin na ovom natjecanju imao predstavnicu – Maju Pačarić, koja je nastupila u dvije discipline.

Nova članica AK Varaždin, Maja Pačarić najprije je nastupila u utrci na 800 metara i to u prvoj skupini u kojoj je pobijedila s rezultatom 2:15:22, ali s obzirom da je nagazila kapicu koja obilježava unutarnji dio prve staze, došlo je do diskvalifikacije. No, bez obzira na diskvalifikaciju Maja je otrčala fantastičnu utrku, a u klubu vjeruju da je to odličan rezultat i neslužbeno 4. mjesto s rezultatom 2:15:22.

Nakon sat i pol nastupila je u utrci na 3000 metara.Kako Maja nema službenog rezultata u prošloj godini opet je morala nastupiti u slabijoj grupi u kojoj je u solo utrci uvjerljivo pobijedila s vremenom 10:23:94. No, nakon nastupa jače skupine Majin rezultat je bio dostatan za  4. mjesto. Pobjedničko postolje je ovaj put “pobjeglo” za 6 sekundi. No, bez obzira na sve iz kluba čestitaju Maji, koja je s ovim utrkama samo dokazala i potvrdila svoju vrijednost. 

Komentari