Ako volite pedalirati ne propustite 9. Panonski maraton

Objavljeno: 09.07.2012. 08:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Biciklistički klub "Mura Avantura" iz Svetog Martina na Muri najavljuje i poziva sve zainteresirane na 9. Panonski maraton triju država koji će se održati 22. srpnja u Mađarskoj. Domaćin maratona je mjesto Lenti, a sudionici manifestacije imat će priliku voziti ture kroz idilična međimurska, prekmurska i mađarska sela te tako u jednom danu obići tri države, pišu Međimurske novine.

Trase maratona su različito postavljene te su primjerne za svakoga. Ove je godine organizator najavio nekoliko utrka: Veliki maraton (105 km; zahtjevno; Slovenija-Hrvatska-Mađarska), Srednji maraton (50 km; srednje-zahtjevno; Slovenija-Mađarska), Mountain bike XC (25 km; srednje-zahtjevno) i Obiteljski maraton (15 km; lagano; po okolici Lentija).

Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeći putni list ili osobnu iskaznicu.

Pokraj cestovnih trasa, za ljubitelje terenske vožnje pripremljena je mountainbike-xc trasa po okolnim bespućima. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja, izvlačenje nagrada, bogat zabavno-kulturni program i kupanje u termalnoj vodi u Termama Lenti.

Panonski maraton triju država okuplja iz godine u godinu sve više zaljubljenika u biciklizam te se i ovog ljeta očekuje još veći broj aktivnih učesnika.

Komentari