Alba i Medveščak u izravnoj borbi za broj 2 u doigravanju

Objavljeno: 14.02.2012. 11:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Drago Sopta / CROPIX

U posljednjem kolu međurunde Medveščak na domaćem terenu dočekuje Albu. "Nabrijani" Mađari dolaze nakon odlične pobjede nad Linzom, i pod svaku cijenu žele doći do Medveščakovog brižno čuvanog drugog mjesta, a za to im treba pobjeda s barem tri pogotka razlike, piše Marina Oštrić za Sportnet.

Medveščak voli kad mu Alba dolazi u goste. To je činjenica, tako tvrde igrači, a i rezultati su složni po tom pitanju. Na domaćim utakmicama ostvarili su jednu pobjedu i jedan poraz u produžetku, a pobjeđivali su i u Mađarskoj.

Svakako više nego Red Bullovi, koji su mali i okretni i brzo kližu, smatra Splićanin. Premda je Red Bullu nedostajalo nekoliko ponajboljih igrača, među kojima i golman Turco kojem su Medvjedi silno željeli zatresti mrežu, to nikako ne umanjuje pobjedu Zagrepčana.

Protiv Albe će Medveščak juriti četvrtu domaću pobjedu u nizu. Za drugo mjesto dovoljan im je i bod. No, u Medveščakovoj svlačionici, tvrde, ne razmišljaju o tome, već samo o sljedećih 60 minuta. Zagrepčanima nakon pobjede nad Red Bullom i ne treba motivacije više od pune dvorane.

Alba, s druge strane, u Zagreb dolazi nakon velike pobjede protiv Linza. Mađari su gubili 3:1, no s čak pet golova u posljednjih 20 minuta došli su do novih bodova. Na krilima velike pobjede doći će u Zagreb i pokušati osvojiti drugo mjesto, za koje im treba pobjeda s tri ili više pogotka razlike. Domaći led u doigravanju su već osigurali.


Izvor: hrsport.net

Komentari