Ante Miše igračima nakon poraza: Sramite se!

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 06.05.2011. 22:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Ranko Šuvar / CROPIX

Na utakmici u petak, činilo se kao da je Hajduk momčad koja se bori za ostanak, a Dragovoljac za vrh ljestvice...

"Nema veze što Hajduk nema veze, i nema veze što sam pijan ja i nema veze što nema moje drage jer sa torcidom sretan sam ja...". To je pjesmica koju su Hajdukovi navijači otpjevali svojim ljubimcima jučer u Sigetu. I zapravo je sve rekla Torcida nakon 0:2 Hajdukova poraza kod Hrvatskog dragovoljca.

Kada je prije dvadesetak dana preuzeo Hajduk Ante Miše je o igri momčadi svog kolege Gorana Vučevića kazao: "Gore ne može...". Miše očito nije čuo za Murphyev zakon, da od lošeg uvijek postoji lošije. Sigurno će sljedećih nekoliko dana razmišljati o njemu i o tome je li jučerašnje izdanje Hajduka bilo jedno od najlošijih ove sezone. O tome će odlučiti Hajdukova struka, no oko 300 torcidaša jasno je reklo sve skandiranjem: "Vi niste Hajduk" i "Skinite dresove".

Jučer se činilo kao da je Hajduk momčad koja se bori za ostanak, a Dragovoljac za vrh ljestvice... - Sramite se! - rekao je igračima nakon utakmice Ante Miše, koji je otkrio kako ne razmišlja o ostavci. - Vruće sam glave, treba prespavati noć pa ćemo vidjeti što jutro donosi. Igračima ću dati DVD ovog susreta da pogledaju svoju sramotu - bijesnio je Miše koji nije želio komentirati ostavku Dinamova stručnjaka Vahe Halilhodžića.

Već nakon 25 minuta Ante Miše izveo je Krešimira Ljubičića i u igru uveo Marija Brkljaču. Pomaknuo je Trebotića na lijevu stranu, a Brkljaču stavio desno da zatvori Markovićeve prodore po lijevoj strani gdje se u defenzivnom dijelu prvih pola sata mučio Ante Režić. No, onda je počelo curiti na lijevoj stani Hajdukove obrane. Teškom mukom je Trebotić pokušavao povezati redove bijelih koji nisu ozbiljnije zaprijetili. No, Trebotić i Brkljača nisu imali adekvatnu podršku u veznom redu. S druge stane Dragovoljac je napravio četiri odlične prigode u prvom dijelu.

Dvaput je vratar Radošević izbio loptu u korner nakon pokušaja Švarića (24. minuta) i 27. Jazvića. Špeharov pokušaj u šestoj minuti otišao je pokraj vrtnice, a Markovićev glavom u 20. preko gola. Drugi dio Splićani su otvorili pokušajem Ante Vukušića koji je šutirao preko gola s petnaestak metara. No, u 55. minuti Dragovoljac je zabio preko Mate Grgića. Loptu je iz slobodnog udarca na dvadesetak metara vratio Čordaš, a Grgić je prizemnim udarcem svladao Radoševića. Sve je bilo gotovo u 76. minuti kada se Jazvić poigrao s Barišićem i zabio za 2:0 u bliži kut.


Komentari