Hakleri

Art Metali Junajted i Črešnjevo do sigurnih pobjeda u 18. kolu TTS mininogometne lige

Objavljeno: 05.04.2016. 16:38

Zadnja izmjena: 05.04.2016. 16:41

Odigrano je 18. kolo Mininogometnog prvenstva grada Varaždina u kojem su obje vodeće ekipe ostvarile sigurne pobjede.

U utakmici otvaranja zanimljiv susret odigrale su dobro poznate malonogometne ekipe Fotex i Auto Florijanić, a pobjedu su upisali ipak nešto iskusniji „Florijanići“ rezultatom 3:1.

U drugoj utakmici večeri SZ Foi je savladao momčad Skidz 4:1, dok je treća ponudila čvrstu utakmicu visokog tempa u kojoj je MNK Črešnjevo pogocima braće Punčec, Mavrića i Slunjskog rezultatom 5:2 slavilo protiv Smasha.

Vodeći Art Metali Junajted sa uvjerljivih su 5:1 upisali nova 3 boda protiv „Ekipe“. Strijelci su bili Habrun, Malnar, Martan te dvaput Nikola Sajko. Prvi remi u ovom kolu potpisale su ekipe MNK Kneginec i Lumox – završilo je miroljubivih 3:3. A u zadnjoj utakmici dana i drugi, zaista neočekivani remi u susretu Automobila Lončar i India. „Lončari“ su na papiru bili veliki favoriti u tom dvoboju, no čitav su susret odigrali sa igračem manje u polju što je iskoristila solidna ekipa India i dodala ipak neočekivan bod na svoj konto, završilo je 1:1.

Četiri kola prije kraja na ljestvici bez značajnijih promjena, na vrhu i dalje Art Metali Junajted s 50 bodova, Črešnjevo je skupilo 44, dok su na trećem mjestu Automobili Lončar & Ducati Komponenti s 41 bodom.

Ljestvicu strijelaca pak predvodi Tomislav Medved iz ekipe Auto Florijanić sa 25 postignutih golova.

Komentari