Osigurali naslov

Art Metali Junajted prvaci TTS mininogometne lige!

Objavljeno: 21.04.2016. 09:38

Zadnja izmjena: 21.04.2016. 09:40

Foto: Art Metali Junajted

Nakon 20 odigranih kola Mininogometne lige grada Varaždina dobili smo i ime novog prvaka. To je ekipa Art Metali Junajted koja dva kola prije kraja ima nedostižnih 8 bodova prednosti nad prvim pratiocem.

No, krenimo redom. U prvoj utakmici dana susreli su se MNK Črešnjevo i SZ Foi. Iako je Foi dvaput vodio sa 2 gola prednosti (2:0 i 3:1), ekipa Črešnjeva još jednom je pokazala karakter i na koncu upisala vrijednu 4:3 pobjedu uz hat-trick Punčeca, dok je za „studente“ dvaput poentirao Filip Hirš.

U drugoj utakmici vidjeli smo pravu golijadu u kojoj je momčad Fotexa (2xVrbnjak, 2x Kuhar) sastavljena većinom od mladih igrača NK Varteks s 5:3 pobijedila Indio.

Zatim su na teren istrčali vodeći Art Metali Junajted kojima je trebao samo bod kako bi i matematički osigurali naslov prvaka. Ipak, momci iz Art Metala ništa nisu prepustili slučaju pa su pogocima Martana, Sajka, Harmicara i dvaput Malnara sa uvjerljivih 5:2 svladali tehnički dosta dopadljivu, no ipak neiskusnu ekipu Skidz. Auto Florijanić je sa 2:1 (2 gola Vrbanića) pobijedio ekipu, a MNK Kneginec je sa čak 5:1 ( hat-trick Kutnjaka ) iznenađujuće svladao prilično indisponiranu ekipu Automobila Lončar i tako direktno utjecao na poredak na samom vrhu. Za kraj programa Smash je sa 5:0 pobijedio ekipu Lumoxa.

Na ljestvici Art Metali Junajted nedostižni sa 56 bodova i zaista impresivnom gol-razlikom 98-16, na drugom mjestu se učvrstilo MNK Črešnjevo sa 48, dok su treći Automobili Lončar & Ducati Komponenti sa 44 boda.

Komentari