Uoči natjecanja

ATLETSKO NATJECANJE Sve je spremno za natjecanje, očekuju se odlični rezultati

Objavljeno: 09.08.2019. 15:03

Zadnja izmjena: 09.08.2019. 15:11

Ovoga vikenda u Varaždinu počinje Ekipno europsko atletsko natjecanje 2. liga, a tim je povodom u Gradskoj vijećnici  dogradonačelnica Sandra Malenica ugostila predsjednika Hrvatskog atletskog saveza Ivana Veštića, delegata Europske atletske federacije Ericha Teigamaga, predsjednika Atletskog kluba Sloboda Varaždin Ivana Domislovića, trenera hrvatske reprezentacije Mladena Katalinića ali i neke natjecatelje.

Delegat Europske atletske federacije Erich Teigamag tom je prilikom pohvalio odličan posao koji su napravili Grad Varaždin i Hrvatski atletski savez. Napomenuo je kako mnoge reprezentacije u svojem sastavu imaju neke od svojih najboljih atletičara što zasigurno rezultirati i odličnim rezultatima.

O spremnosti hrvatske reprezentacije govorio je i trener Mladen Katalinić.

- Očekujemo da ćemo nastupiti što kvalitetnije. Ekipa je imala poteškoća u pripremama no tu smo i spremni smo. Ne plašimo se vručine, čak mislim da će ona više smetati drugima nego nama. Očekujemo povoljan ishod - rekao je trener 

Jedan od naših reprezentativaca je i bacač kugle Filip Mihaljević.

- Stvarno smo cijelu godinu naporno trenirali i ovo je početak drugog dijela sezone. Nadamo se dobrim rezultatima, kako ja osobno, tako znam da je i mojim kolegama iz reprezentacije. Moja očekivanja su dobar nastup. Imao sam malu ozljedu leđa koja me malo zaustavila u pripremama ali osjećam se dobro i spreman sam pokazati koliko vrijedim - rekao je Filip.

Komentari