Bejzbolaši Vindije došli do prvih ovosezonskih pobjeda

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.05.2013. 13:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U četvrtom kolu Srednjeeuropske Interlige, nakon osam odigranih utakmica, seniori Baseball Kluba "Vindija" došli su do prvih ovosezonskih pobjeda i to na gostovanju u Mađarskoj.

Usprkos početnim porazima u prvim kolima i gdje je možda trebalo i više iskustva ali i sportske sreće i rezultat bi bio puno povoljniji, Varaždinci su uspjeli zadržati koncentraciju i kvalitetu igre i dalje, što je prošlog vikenda konačno došlo na naplatu i s odličnom igrom ostvarene su dvije bitne pobjede sa visokim rezultatom i to pogotovo prvog dana protiv aktualnog mađarskog prvaka ekipe Sleepwalkersa koji su poraženi sa čak 17:1.
Slijedećeg dana u istom ritmu ostvarena je i druga pobjeda protiv ekipe Rascals sa 9:0 što je zasigurno donijelo toliko potrebno samopouzdanje za mirniji nastavak natjecanja.

A da će im to biti potrebno nagovještava već slijedeće kolo, koje se igra u subotu i nedjelju 11. I 12.svibnja na domaćem terenu s početkom u 16 sati protiv ekipe Zagreba. Pobjede u ovim susretima podigle bi varaždinski BK "Vindija" na treće mjesto tablice hrvatskog dijela Interlige.

Kadeti BK "Vindija" su bili manje sretni jer zbog lošeg vremena otkazana je nedjeljna utakmica,a nova je na rasporedu u subotu, 11.svibnja u 12 sati u Varaždinu protiv ekipe Medvednice iz Zagreba.

 

Komentari