Belko uoči Buzeta: Na prvom smo mjestu, i tu se nadamo i ostati

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.09.2013. 07:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT - ilustracija

Rukometaši Varaždina, popularni Dabrovi, u subotu u 19 sati igraju novi derbi - ovaj put u goste im stiže istarski Buzet, a varaždinski rukometaši susret dočekuju s vrha tablice, nakon tri kola i tri uvjerljive pobjede.

Međutim, kod domaćina nema traga bahatosti, svi su svjesni da bilo kakvo opuštanje može kobno završiti, i zato je u tijeku maksimalan angažman za subotnju utakmicu. Ekipa je spremna i motivirana i očekuje se i četvrta uzastopna pobjeda.

- Spremamo se i treniramo za subotnju utakmicu. Idemo maksimalno ozbiljno i očekujemo četvrtu pobjedu. Prvi smo na tablici, a tu moramo i ostati nakon Buzeta. Imamo dobru ekipu, sve kockice se polako poslaguju, a eventualne nedostatke ćemo ispraviti – kazao je Alan Belko, trener Varaždina.

Uvjerljiva pobjeda u Vinkovcima potvrdila je trenerove riječi, kao i uzlaznu putanju forme Dabrova, što rezultat uostalom i potvrđuje.

- Znamo da je Buzet čvrsta ekipa, iako su u odnosu na lani ostali bez nekoliko važnih igrača. Kod kuće su izgubili utakmicu, pokušat će se na nama izvaditi, no to im sigurno neće poći za rukom i namjerit će se na čvrstu i odlučnu ekipu. Na prvom smo mjestu i nadamo se tu i ostati – ističe Belko.

Karte se nalaze u pretprodaji, po cijeni od 20 kuna za muškarce i 10 kuna za žene, a interes je povećan u odnosu na prve dvije utakmice. Dabrovi polako postaju hit u kolijevci rukometa. S pravom i razlogom, ne samo zbog prvog mjesta na tablici, već i zbog činjenice da se svake subote može gledati vrhunski sport u varaždinskoj Areni.

Komentari