Berbatov ipak razmišlja o Tottenhamu

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 01.06.2011. 16:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

- Trenutačno ne želi igrati za United, a čini se da ni oni ne žele njega - kazao je za Goal.com izvor blizak 30-godišnjem napadaču

Iz Manchestera stižu "vruće-hladno" vijesti na temu ostanka, odnosno odlaska Dmitra Berbatova. Bugar je nezadovoljan tretmanom kod Alexa Fergusona iako je kao najbolji strijelac lige vodio vragove do naslova.

Posebno ga je zasmetalo što ga je u finalu Lige prvaka trener izostavio čak i s klupe pa je napustio Wembley prije početka utakmice. Nakon toga krenule su špekulacije kako napušta Old Trafford, a kao opcija za transfer spominjao se njegov bivši klub Tottenham.

- Dmitar će uzeti malo vremena da razmisli o svojoj budućnosti, ali jedini klubovi u Engleskoj koje uzima u obzir su oni koji igraju Ligu prvaka - i Tottenham. Trenutačno ne želi igrati za United, a čini se da ni oni ne žele njega - kazao je za Goal.com izvor blizak 30-godišnjem napadaču.

Njegova vrijednost procjenjuje se na 11,5 milijuna eura. U Spursima je u dvije sezone zabio 46 golova u svim natjecanjima, no razljutio je navijače kada je odbijao igrati i forsirao odlazak u Man. Utd. Upravo je to ono što smeta vodstvu londonskog kluba kao i želja Sir Alexa da se dohvati Modrića.

Za Bugara su interes pokazali još i Bayern, Juventus te Newcastle.


Komentari