Bilić: Ćorluka bi trebao biti spreman za Irsku

Objavljeno: 08.06.2012. 23:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Pregled u Varšavi pokazao je da se Vedran Ćorluka nije teže ozlijedio i trebao bi biti spreman za prvu utakmicu Europskog prvenstva, izvijestio je izbornik Bilić, piše Ante Zovko za SportNet.hr

Vedran Ćorluka napustio je trening u četvrtak kad je osjetio zatezanje stražnje lože. Kako je zbog toga Euro morao prekrižiti Ivica Olić, reprezentativni stožer uputio je braniča na magnetsku rezonancu u Varšavu.

Dan kasnije stigla je dobra vijest: "Pokazalo se da nije ništa ozbiljno. Ćorluka bi trebao biti spreman za Irsku", rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Međutim, stožer puše i na hladno jer je Ćorluka u veljači imao rupturu mišića na istoj nozi, pa će branič Tottenhama do utakmice trenirati po posebnom programu.

Izbornik je otkrio da praktički ima sastav kojim će se suprotstaviti Irskoj u nedjelju u 20:45 sati: "Uigravali samo sastav i gotovo sam siguran da imam prvih 11. Igrači ne znaju imena koja konkuriraju za Irsku. 16 ih zna kojih 11 će zaigrati. Siguran sam da ćemo biti pravi."

Hrvatska je prije dolaska u Poljsku ostala bez stopera Dejana Lovrena i napadača Ivice Olića, a po dolasku u Warku, zbog ozljede je otpao Ivo Iličević. Lovrena je zamijenio Jurica Buljat, Olića Nikola Kalinić, a Iličevića Šime Vrsaljko.

Hrvatska otvara Europsko prvenstvo s Republikom Irskom u nedjelju u 20:45 sati.

Izvor: SportNet.hr

 

Komentari