BK THOR

Boksačice BK Thor nastavile pobjednički niz

Objavljeno: 13.03.2022. 16:42

Zadnja izmjena: 13.03.2022. 19:30

Ekipa boksačkog kluba Thor iz Bartolovca u sastavu šest boksačica i tri boksača muškarca, nastupila je na 8. kolu 1. Hrvatske boksačke lige, te nastavila uspješan pobjednički niz u ženskoj konkurenciji.

Valerija Vugrinec nakon osvojene titule juniorske viceprvakinje Hrvatske u prvoj rundi prekidom deklasirala je odličnu boksačicu Kiru Ananić a Lorena Horvat aktualna prvakinja Hrvatske u menje od prve minute natjerala na prekid vice prvakinju Hrvatske Klaru Markanjević također odličnu boksačicu iz Otočca.

Paulina Bogović najbolja juniorka Hrvatske u vrlo neizvjesnom meču pobjedila je odličnu klupsku kolegicu Juliju Božak brončanu sa državnog prvenstva. U prvoj rundi Julija je dominirala te zadala par ozbiljnih udaraca Paulini koja se uspjela pred kraj runde vratiti u borbu te u drugoj rundi okrenuti meč u svoju korist te u konačnici pobjediti prekidom. Lana Skupnjak borila se u nižoj kategoriji protiv klupske kolegice Karin Horvat te pobjedila. Lana skupnjak je vice prvakinja Hrvatske, a Karin Horvat brončana.

U seniorskoj konkurenciji nastupio je Luka Filipović u superteškoj kategoriji i izgubio podjeljenom odlukom sudaca.

Uz navedene boksače jos su nastupili i Luka Sačić te Roko Mikulić. Oba su izgubila od boljih protivnika

Komentari