FIGHT CLUB KOVAČIĆ

Borci i rekreativci iz FC Kovačić ulaze u novu sezonu

Objavljeno: 09.09.2019. 13:20

Zadnja izmjena: 09.09.2019. 13:26

Fight Club Kovačić ulazi u novu sezonu, kako sa svojim natjecateljima tako i rekreativcima, koji čine sve veći dio kluba.

U tijeku su upisi novih članova u klub, a svima na izbor su brojne grupe. Tako je za najmlađe dječja igraonica od 3 do 6 godina, kadeti od 7 do 13 god, juniori od 14 do 18 god, rekreativci plus 18 god, mame i djeca - mame u jednoj dvorani treniraju sa trenericom dok teta u drugoj čuva njihovo dijete, rekreativni kickboxing, savate, muay thai, ninjutsu, hard body, a teretana koja radi svaki dan od 0 do 24 sata.  Da bi pravilno i sigurno izvodili vježbe, te polako dostizali zadani cilj, o našim članovima brine šest školovanih trenera koji su u svakom trenutku na raspolaganju, treneri koji svake godine sudjeluju na nekoliko edukacija kako bi ostali aktualni i spremni što bolje prenjeti svoje znanje na članove kluba.  Svaki od trenera zaduženi je za svoje područje rada. 

Uz šest trenera na raspolaganju članovima kluba su i doktor fizijatar, te psiholog. Nudi se i mogućnost treninga cijele obitelji u isto vrijeme. Dijete u jednoj dvorani, mama u drugoj, a tata u teretani. Članovi ma kluba je na raspolaganju više od 400 kvadrata prostora sa dvoranom za funkcionalni trening, dvorana za grupni trening te teretana. Besplatan parking i wi fi, obiteljski popusti. Dvorane su klimatizirane, s podnim grijanjem i kompletno opremljene. 

Treba napomenuti da su borci kompletno odvojeni od rekreativaca, odnosno treniraju u posebnim grupama.

Komentari