AK VARAŽDIN

Brojni nastupi članova AK Varaždin - Od Venecije do Svetog Martina na Muri

Objavljeno: 03.05.2022. 09:42

Zadnja izmjena: 03.05.2022. 09:48

Foto: AK Varaždin

Članovi AK Varaždin protekli vikend nastupili su na brojnim utrkama od Italije, Biograda na Moru, Desinića, Sv. Martina, Čakovca pa do Ivančice.

U Veneciji je održana utrka na 24 sata ULTRAMARATHON FESTIVAL VENICE. Na ovom natjecanju AK Varaždin imao je svoju predstavnicu – Višnju Čonkaš koja je za 24 sata istrčala respektabilnih 175,5 km. Ovim rezultatom je bila 4. u generalnom poretku kod žena. 

U Biogradu na Moru, u organizaciji Triatlon kluba Zadar održana utrka pod nazivom Run Biograd. U utrci na 5 km nastupio je i Karmelo Mrvica koji je osvojio 2. mjesto u generalnom poretku. 

U Desiniću, u organizaciji Udruge Z brega na breg održan održan trail upravo takvog i naziva Z brega na breg Trail 2022. U svim utrkama nastupilo oko 500 natjecatelja. Zoran Križanić je nastupio u najduljoj utrci na 25 km i osvojio odlično 3. mjesto u generalnom poretku.

U Čakovcu je u organizaciji AK Međimurje održano 1. kolo HALS-a za starije kategorije. Jakov Štampar je u kategoriji mlađih juniora pobijedio u utrci na 1000m i istrčao novi osobni rekord. Vrlo dobru utrku otrčala je i Ana Goričanec koja je u konkurenciji starijih kadetkinja također istrčala novi osobni rekord na 1000 m.

U Svetom Martinu na Muri održana je utrka koja se bodovala za kup SZH – kros utrka “Svetomartinska Mura”. Ukupno je nastupilo oko 150 natjecatelja. Dio članova AK Varaždin nastupio je na ovoj utrci, a najbolja od naših je bila Alenka Horvat koja je u glavnoj utrci osvojila 3. mjesto.

U organizaciji SRD 315 Sjeverozapad održana utrka 24 sata Ivančice. Dio članova AK Varaždin odlučio se za nastup i na ovoj utrci, a najuspješnija je bila Marina Obelić s 8 uspona. Ana Sajko i Dario Dilber skupili su po pet uspona dok je Vladimir Slunjski odradio 4, a Tihomir Hruškar 3 uspona. 

Komentari