Ivana Dežić

Buduća novinarka iz Ludbrega blizu osvajanja dvostruke krune s rukometašicama Podravke

Objavljeno: 13.05.2016. 17:55

Foto: Arhiva

Bivša rukometašice Koke, 21-godišnja Ivana Dežić s rukometašicama Podravke u svojoj prvoj sezoni stigla je do naslova prvaka, a vrlo je blizu osvajanje titule i u Hrvatskom kupu.

Dežić je u koprivnički sastav pristigla ove sezone iz redova varaždinske Koke, u kojoj je bila jedna od nositeljica igre.

S Koprivničankama je ove sezone stigla do naslova prvaka u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, a ističe da je iza nje vrlo uspješna sezona.

- Sezona je dosad bila vrlo uspješna. Uzeli smo prvenstvo i još sutra ako uzmemo Kup, ostvarit ćemo zacrtane ciljeve - rekla je 21-godišnja Ludbrežanka koja je u jučerašnjoj pobjedi Podravke protiv Lokomotive 23:17 postigla dva pogotka.

- Atmosfera je sad nakon jučerašnje utakmice protiv Zagrepčanki bila odlična. Idemo po pobjedu u finalu protiv Zameta i po dvostruku krunu - dodala je Dežić kojoj je ovo bila prva profesionalna sezona u karijeri.

Prilagodba

Ističe da s prilagodbom na ekipu nije imala problema.

- Većinu cura sam znala otprije pa s prilagodnom na novu ekipu nisam imala problema, već se trebalo prilagoditi na ritam i intenzitet treninga te utakmica - rekla je vanjska igračice Podravke. Svojim igrama u koprivničkom dresu je zadovoljna.

Uz to što i igra za Podravku, Ludbrežanka uspijeva rješavati i sve fakultetske obveze. Naime, riječ je o redovnoj studentici treće godina novinarstva na Fakultetu političkih znanosti.

- Profesori, trener Mrđen i klub mi idu dosta u susret tako da uspijevam polagati ispite u roku - zaključila je Dežić.

Komentari