uoči nedjeljne utakmice

Bumbar Fran Kukec: 'Spremni smo skupo prodati svoju kožu u Čepinu'

Objavljeno: 06.04.2018. 18:19

Zadnja izmjena: 06.04.2018. 18:30

Uoči nedjeljne utakmice Varteksa i domaćina Čepina, donosimo vam intervju s Franom Kukecom, igračom Bumbara, koji je otkrio kako se spremaju za novi ogled u sklopu 3. HNL Istok, ali i kako je odgoda utakmice s Osijekom utjecala na atmosferu u momčadi.

Iako je tekma s Osijekom odgođena zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta, vremena za odmor nema puno, jer već ove nedjelje ekipa Varteksa putuje u Čepin, gdje će odmjeriti snage s istoimenim domaćinom.

- Odgoda utakmice s Osijekom nije se puno odrazila na atmosferu, cijela ekipa je svjesna da je za nas to najlakša utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, pošto je Osijek najkvalitetnija momčad lige. No sama odgoda je dobro došla našem treneru, koji je dobio koji dan više da nas upozna i bolje pripremi za nadolazeću utakmicu - otkrio je Kukec

Svjestan je Fran da niti jedna utakmica u 3. HNL Istok nije lak zadatak, a i da se Čepin neće predati, pogotovo ne na vlastitom terenu.

 - U Čepinu nas očekuje teška utakmica jer momčad Čepina je kvalitetna, fizički su vrlo spremni, prava su domaćinska ekipa. Mi znamo što nas čeka i mislim da smo se u ovih tjedan dana pripremili maksimalno te smo spremni skupo prodati svoju kožu u Čepinu. Nakon Čepina, već u srijedu, 11. travnja igramo odgođenu utakmicu s Osijekoko no, nakon toga dolazi nam Croatia iz Đakova, a u toj utakmici pobjeda je imperativ želimo li ostati u ligi - odlučan je Kukec

 

 

 

 

Komentari