STK Ljubešćica uspješna na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu

Piše: eVz

Objavljeno: 04.05.2015. 10:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U Dugom Selu je od 1. do 3. svibnja održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadete, mlađe kadetkinje (2002. godište i mlađi) te juniore i juniorke (1999. god.  i mlađi) na kojem su, izborivši se kroz kvalifikacije te temeljem hrvatskih ranglisti, nastupali i članovi STK „Ljubešćica“.

S izvrsne 4 osvojene medalje Stolnoteniski klub Ljubešćica bio je među najuspješnijima na Prvenstvu.

Najuspješniji je bio ponovo Leon Šantek, koji je nakon senzacionalno osvojenog 3. mjesta prije dva tjedna na državnom kadetskom prvenstvu  u Osijeku, u Dugom Selu u svojoj kategoriji mlađih kadeta osvojio 2. mjesto nakon poraza u finalu od Zovka iz Zagreba.

Leon je osvojio i 3. mjesto u paru sa partnerom Stjepanom Škodom iz STK „Starr“ iz Varaždina.

U  paru je izvrstan 3. bio i Nino Hrelec sa svojim partnerom Švaganovićem iz Svetog Lovreća kraj Poreča.

U mlađim kadetkinjama, iako je još uvijek najmlađa kadetkinja, 3. mjesto osvojila je Ivona Štriga izgubivši u polufinalu od Arapović iz Mladosti  iz Zagreba.

Vrlo dobar nastup imala je i Janja Matijašec koja je u mlađim kadetkinjama poražena korak o postolja, u četvrt-finalu, od iste suparnice kao i Ivona, te Nino Hrelec koji je poražen u osmini-finala od pobjednika.

U petak u ekipnom dijelu mlađi kadeti u sastavu Leon Šantek, Nino Hrelec i Gabrijel Barjaktarević osvojili su 4. mjesto nesretno izgubivši u polufinalu i finalu sa 3:2, dok su mlađe kadetkinje u sastavu Ivona Štriga, Janja Matijašec i Jasmina Klopotan bile 5.

 

Komentari