Canjuga: Obranom 5-1 s Vorijem na prednjem slomit ćemo Poljake

Objavljeno: 28.01.2015. 13:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu od 16,30 sati igra četvrtfinalni susret Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Poljske.

Nakon dosta muke protiv Brazila u osmini finala, Golužinim izabranicima slijedi četvrtfinali susret protiv Poljske s kojima Kauboji imaju odličan skor. U dosadašnjih šest susreta, Hrvatska ih je pobijedila pet puta.

- Imamo ždrijeb kao iz snova, no ne smije to prijeći u bahatost i podcijenjivanje kao protiv Brazila. Poznajem Golužu kao trenera i devet reprezentativaca koje sam vodio u mlađim kategorijama i vjerujem da nećemo podcijeniti Poljake - rekao je Ivančan Vladimir Canjuga, bivši izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije koji drži da će utakmicu odlučiti obrane.

- Očekujem da će Hrvatska igrat 5-1 obranu s Vorijem na prednjem koja će svojom pokretljivošću i agresivnošću zaustaviti poljske vanjske šutere Bieleckog i Jureckog te da ćemo brzim kontrama i polukontrama stići do 50 posto pogodaka. Na ruku nam ide i neigranje poljskog organizatora igre Jaske, čiji se izostanak osjeti. To je kao da Hrvatske nema Duvnjaka - zaključio je Canjuga.

Komentari