Canjuga: Očekujem punu varaždinsku Arenu i pobjedu na startu

Zoran Stanko

Objavljeno: 08.12.2014. 16:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U Varaždinu u ponedjeljak starta europska ženska rukometna smotra. Izabranice Vladimira Canjuge prvenstvo otvaraju od 20,15 sati susretom protiv Švedske...

Hrvatske reprezentativke u Varaždin su stigle 24. studenog, a nekoliko dana kasnije odigrale su dva prijateljska susreta protiv aktualnih europskih prvakinja Crnogorki. U prvom susretu slavile se 28:19, dok su u drugoj utakmici zatvorenog tipa pobijedile 27:26.

Ove dvije pobjede ulile su potrebno samopouzdanje u hrvatsku vrstu, koje će biti potrebno na samom startu. Natjecanje po skupinama hrvatske reprezentativke otvaraju protiv Švedske, a izbornik Canjuga ima vrlo jednostavan recept za pobjedu.

- Moramo ponoviti igru u obrani kakva je bila protiv Crnogorki u oba susrata, dok u napadu moramo broj tehničkih pogrešaka svesti na minimum. Uspjemo li u tom naumu, pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje. Također očekuje punu varaždinsku Arenu koja će nam sigurno biti igrač više - rekao je izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije, Vladimir Canjuga.

Susret protiv Švedske počinje od 20,15 sati u dvorani na Dravi. Prije tog susreta, od 18 sati na rasporedu je utakmica između Njemačke i Nizozemske.

Komentari