Canjuga: Radimo punom parom i jedva čekamo početak europske smotre

Zoran Stanko

Objavljeno: 26.11.2014. 18:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici u srijedu je održana konferencija za medije, a najavljen je i prijateljski susret protiv europskih prvakinja Crnogorki...

Hrvatske reprezentativke u Varaždin su stigle u ponedjeljak, no prvi trening odradilo je samo osam igračica. Na prvom treningu nisu bile prisutne rukometašice Koke i Lokomotive, koje su se priključile u utorak

- U utorak smo odradili pravi ozbiljniji trening. Na repertoaru je bila snaga, taktika i rad na obrani 5-1, a srijedu ujutro smo nastavili podizanje fizičke spreme. Radili smo i na brzini, u nastavku uigravanti obranu, a večeras ćemo zaokružiti ciklus od pet treninga. Imamo zahtjevan posao jer su djevojke umorne te ih moramo odmoriti, no opet fizička pripremljenost moram biti na nivou - rekao je izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije, Vladimir Canjuga.

Uoči prvenstva reprezentaciju su pogodile i lakše ozljede, no Miranda Tatari ističe da to neće previše utjecati na atmosferu u ekipi.

- Ozljede nisu strašne i izbornik će moći računati na sve igračice za prvenstvu Europe. Atmosfera je jako dobra i jedva čekamo da počne prvenstvo - istaknula je Tatari.

Generalnu probu Hrvatice će imati u subotu od 17 sati u dvorani na Dravi protiv rukometašica Crne Gore.

Komentari