Nakon što je varaždinski gimnastičar Mateo Žugec na Svjetskom juniorskom prvenstvu osvojio fantastično peto mjesto među najjačim silama gimnastičkog svijeta, zaslužio je i poziv gradonačelnika Ivana Čehoka.

Naime, na prijemu je primio i čestitke gradonačelnika za izvrsni rezultat, a evo i što je rekao Čehok: "Svaka čast Mateu, mi već neko vrijeme pratimo njega i Gimnastički klub Vindija i pomažemo koliko se pomoći može. Pomogli smo i kada je u pitanju bila nabava konja s hvataljkama, a bez toga on ne bi mogao postići ovakve vrhunske rezultate. Gimnastika je jedan divan sport i drago mi je da upravo u tom sportu naši ljudi postižu vrhunske rezultate".

- Još smo svi pod dojmom, a prošlo je neočekivano dobro. Ciljali smo finale i ušli smo za dlaku, a onda smo išli po medalju, ali napravio sam nekoliko sitnih grešaka i zato se moram zadovoljiti s petim mjestom. No, peto mjesto u svjetskoj rang listi je užasno dobar rezultat. - rekao je mladi Žugec koji je priznao i kako je finale odradio pod ozljedom i bez treninga uoči njega.

Komentari

02.07.2019. 10:40h Zadnja izmjena: 02.07.2019. 10:43