Česi prava provjera za utakmicu s Gruzijom

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 08.02.2011. 16:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Slaven Bilić dosad Pulu nije pamtio po dobrom. Naime, tu je 1998. godine uoči Svjetskog prvenstva ozlijedio kuk. A često je u ovaj grad na samom zapadu Hrvatske dolazio na rehabilitacije

U srijedu će pokušati skinuti te uroke, Hrvatska i Češka igrat će pripremni ogled na novom stadionu Aldo Prosina (koji je rasprodan, 9.500 gledatelja) od 17.45 sati.

- Česi su jedna od većih reprezentacija s kojima igramo u posljednje vrijeme, sjajni su tehničari, igraju lijepo za oko, pa se nadam da ćemo svi zajedno uživati - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Otkrio je i koji je cilj ove utakmice:

- Po mnogim procjenama, a tako razmišljam ja i moj stožer, utakmica s Gruzijom u Tbilisiju 29. ožujka mogla bi biti ključna na putu prema Euru 2012. Gruzija igra također dosta tehnički, ima tu dosta ruske škole, pa je nama dvoboj sa Česima zapravo prava provjera - zaključio je Bilić.

Hrvatska bi u srijedu trebala igrati u ovom sastavu: Runje - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Vukojević, Rakitić - Iličević, Eduardo, Kranjčar - Kalinić (Petrić).


Agencija VLM

FOTO: Goran Sebelic / CROPIX



Komentari