odigrana dva turnira

Nema straha za budućnost nogometa na Cestici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.07.2017. 09:53

Zadnja izmjena: 29.07.2017. 09:57

Srpanj je u Cestici bio mjesec za sport. Odigrana su dva nogometna turnira – u Vratno Otoku i Babincu.Turnir u Vratno Otoku je okupio osam ekipa, a nakon žestoke borbe, naslov prvaka je ponio MNK Vrtovi. Nogometaši Vratna najbolji su bili i na nogometnom turniru u Babincu, održanom u organizaciji NK Dinama.

Pobijedili su u kategoriji veterana koji je igralo šest ekipa - Dinamo Babinec, Polet Cestica, Vratno, Bratstvo Otok Virje, MNK Kolarovec, MNK Lovrečan-Jarki, NK Majerje i slovenski sastav NK Leskovec. Prvi su im čestitali i uručili nagrade načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj i zamjenik Žarko Rodeš te predsjednik kluba Marjan Županić.

Turnir je pokazao da općina ne treba brinuti za nogometnu budućnost. U finale dječjeg turnira su se plasirale domaće ekipe, NK Dinamo i Rudar 47, a nakon neizvjesne borbe, pobjedu je odnio Rudar 47.Uz lokalne čelnike najmlađima je čestitao i zamjenik varaždinskog župana, Tomislav Paljak.

Plava noć i druženje nogometaša i poklonika sporta završilo je zabavom na kojoj je svirao glazbeni sastav Sinovi Zagorja, a organizatori tradicionalne fešte, NK Dinamo Babinec, zahvaljuje svim ekipama, posjetiteljima, sponzorima i ostalim sudionicima Plave Noći koji su ove godine upotpunili ovo događanje i tako omogućili nastavak dugogodišnje tradicije.

 

 

Komentari