PK TAKT

Četiri godišnje nagrade HSPS za najbolje sportaše Plesnom klubu Takt iz Varaždina

Objavljeno: 23.01.2022. 17:33

Zadnja izmjena: 23.01.2022. 17:39

Hrvatski sportski plesni saveza dodijelio je sportašima Plesnog kluba Takt iz Varaždina čak četiri nagrade za najuspješnije u 2021. godini.

U subotu, 22. siječnja 2022 godine. u Zagrebu u hotelu Academia  održana je svečanost dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza za 2021. godinu. Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina nagrađeni su sa čak 4 godišnje nagrade za 2021. godinu.

Odlukom Komisije za izbor i dodjelu godišnjih nagrada HSPS-a za 2021. godinu:

  1. Marta Majcen, PK Takt proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija
  2. Dora Dumešić, PK Takt proglašena je dobitnicom nagrade ''Domagoj Nedug'' za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj konkurenciji
  3. Emili Šobak, PK Takt proglašena je dobitnicom nagrade ''Domagoj Nedug'' za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj konkurenciji
  4. Grupa Diamonds u sastavu Marta Majcen, Linda Šoštarek, Eni Kočet i Ema Žalac proglašena je najuspješnijom ženskom grupom mlađih dobnih kategorija

 

Marta Majcen, proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija temeljem visokog plasmana na godišnjoj rang ljestvici HSPS-a te osvojenog naslova državnog prvaka u latinsko-američkim plesovima u kategoriji mladeži te dva naslova državne viceprvakinje i to u standardnim plesovima te u kombinaciji 10 plesova.

Dora Dumešić i Emili Šobak proglašene su dobitnicama nagrade „Domagoj Nedug“ za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji. Hrvatski sportski plesni savez dodjeljuje do dvije nagrade godišnje u ovoj kategoriji za natjecatelje u dobi do 13 godina i obje su pristigle u Plesni klub Takt iz Varaždina. Dora Dumešić aktualna je državna prvakinja u kategoriji mlađih osnovaca za 2021. godinu u latinsko-američkim plesovima te kombinaciji 10 plesova dok je Emili Šobak državna prvakinja u latinsko-američkim plesovima u kategoriji osnovaca. Obje djevojke 2021. godnu završile su kao prvoplasirane na rang ljestvici HSPS-a u latinsko-američkim plesovima u svojim starosnim kategorijama.

Grupa Diamonds u sastavu Marta Majcen, Linda Šoštarek, Eni Kočet i Ema Žalac proglašena je najuspješnijom ženskom grupom mlađih dobnih kategorija koja se dodjeljuje natjecateljima u dobi do 16 godina. Grupa Diamonds osvojila je naslov državnih prvakinja u standardnim plesovima u 2021. godini te naslov državnih viceprvakinja u latinsko-američkim plesovima u 2021. godini.

Komentari