NOGOMETNI KLUB VARTEKS

City Connect i NK Varteks potpisali su ugovor o suradnji

Objavljeno: 03.10.2020. 16:36

Zadnja izmjena: 03.10.2020. 18:10

Predsjednik NK Varteksa Siniša Fučkar i članica Uprave tvrtke City Connect Ines Gerbus Barbir potpisali su ugovor o suradnji. 

- Kad pomažete zajednici u kojoj ste nastali i iz koje rastete, stvarate sretnije mjesto za život, posebno kada se povežete s mladima - promicanjem sporta i zdravog života. Zbog toga je City Connect, jedan od većih poslodavaca na području Varaždina i vodeći globalni outsourcer za poslovne procese i tehnologiju, rado prihvatio poziv NK Varteksa da podrži njihovu Školu nogometa. Novčane donacije koristit će se za daljnji rad više od 200 djece koja igraju nogomet svaki dan, izjavila je Ines Gerbus Barbir, članica Uprave City Connecta, tijekom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu.

NK Varteks teži da se članovima Škole nogometa osiguraju što bolji uvjeti rada, jer ulaganje u mlade najisplativije je ulaganje.

- Izgradnjom terena s umjetnom travom i nabavkom novih kontejnerskih svlačionica povećan je standard naše Škole nogometa. Veseli činjenica da je naš trud i kvalitetan rad Škole nogometa prepoznat od strane uspješnih varaždinskih tvrtki. Zahvaljujem ovom prilikom tvrtki City Connect koja je u ova krizna vremena odlučila pomoći lokalni sport i zajednicu. Vjerujem da će danas potpisana suradnja biti nagrađena rezultatima naših selekcija, a prije svega osmijehom djece, naglasio je predsjednik NK Varteks Siniša Fučkar.

Komentari