U žestokoj konkurenciji

Članica SRD 315 Sjeverozapad Jelena Sekelj osvojila treće mjesto u Sukošanu

Objavljeno: 04.06.2016. 17:06

Foto: SRD 315 Sjeverozapad

Prošlog vikenda organiziran je još jedan minitreking u organizaciji SRD 315 Sjeverozapad, ovoga puta u odličnoj izvedbi Christiana Bajsića.

Oko 18 kilometara i osam kontrolnih točaka trebalo je proći kroz šumski predio između Beretinca, Završja Podbelskog i Škriljevca. Hladovina i mala visinska razlika kompenzirani su sa nešto zahtjevnijom orijentacijom koji su najbolje legli Marjanu Lonjaku među dečkima i Ani Plantak među curama koji su stazu prošli za nešto više od 2 sata.

Dok su se njihovi klupski kolege natjecali na minitrekingu u Beretincu, Klemen Bratuša i Jelena Sekelj branili su boje kluba na Magunja trailu u Sukošanu. Preko 200 natjecatelja iz Španjolske, Slovenije, Slovačke i Hrvatske startalo je u centru Sukošana.

Staza utrke prolazila je crtom obrane u Domovinskom ratu od Sukošana i Debeljaka preko brda sv.Martin i brda Križ, kroz nedirnutu prirodu, razvedenu sukošansku obalu i polja. Klemen Bratuša bio je odličan šesti na utrci od 40 kilometara, a Jelena Sekelj je osvojila 3 mjesto na utrci od 25 kilometara.

Odlični rezultati Varaždinaca s utrka i uspješne organizacije mini trekinga u 2016 godini, odličan su uvod u trodnevnu manifestaciju IVANČICA ALL ROUND koju SRD 315 Sjeverozapad organizira 8. 9. i 10. srpnja sa BBK ASI.

Komentari