žestoka konkurencija

Članica STK Ljubešćica Ivona Štriga osvojila 1. mjesto na turniru u Dugom Selu

Objavljeno: 01.11.2016. 09:06

Foto: STK Ljubešćica

Na Memorijalnom stolnoteniskom turniru 'Saša Paar' održanom protekli vikend u Dugom Selu na kojem je sudjelovalo više od 330 najboljih igračica i igrača iz čitave zemlje, sudjelovalo je i osam članova STK 'Ljubešćica'.

Najbolji rezultat ostvarila je Ivona Štriga koja je pobijedivši Hanu Lončarević iz zagrebačke Mladosti rezultatom 3:0 u kategoriji mlađih kadetkinja, uvjerljivo osvojila 1. mjesto.

 Ivona je također igrala i u starijoj kategoriji kadetkinja gdje je izgubila u četvrtini-finala, dok je kolo prije pobijedila 1. nositeljicu turnira. U osmini finala iste kategorije izgubila je i Janja Matijašec.

Od ostalih članova kluba koji su se natjecali, grupu je prošao Gabrijel Barjaktarević izgubivši nakon toga u šesnaestini-finala, dok su nažalost svoj nastup u grupi završili Jasmina Klopotan, Toma Dino i Petar, Kopjar David i Šantek Matej.

Članovi STK Ljubešćica se polako pripremaju za nadolazeći veliki međunarodni turnir - Memorijal 'Mirko Abramović' koji će se održati za dva tjedna u Varaždinu.

Tada će STK Ljubešćica nastupiti u punom sastavu, naime, nastupit će i najbolji igrač kluba, Leon Šantek koji je do sada bio odsutan zbog ozljede.

 

 

Komentari