Sudjelovalo 50-ak jahačkih parova

Članovi KK-a „Garestin“ u Zagrebu organizirali II. Kolo Croatia Cupa i otvoreno Prvenstvo Varaždina

Objavljeno: 20.06.2016. 12:05

Zadnja izmjena: 20.06.2016. 12:21

Foto: KK „Garestin“

Članovi konjičkog kluba „Garestin“ u nedjelju, 19.lipnja, organizirali su na zagrebačkom Hipodromu II. Kolo Croatia Cupa i otvoreno Prvenstvo Varaždina u dresurnom jahanju. Ni loše vrijeme ni pljuskovi nisu omeli jahače pa je tako na turniru sudjelovalo više od 50 jahačkih parova. 

Mlada natjecateljica Nela Novak pobijedila je sa svojom Kleopatrom u E i A utakmici u kategoriji jahača mlađih od 17 godina s postocima 64,69 % i 62,30 %. David Hudoletnjak i Dyilian također su nastupili u E i A utakmici, osvojivši drugo mjesto za Prvenstvo Varaždina s 56,12 %.

Tea Dušak Furjan i njen Kazo pobijedili su u E utakmici u kategoriji jahača starijih od 17 godina s postotkom od 62,12 %, a u A utakmici plasirali su se na četvrto mjesto. Petra Carstens i Atos nastupili su u A i L utakmici, plasiravši se na šesto i deseto mjesto.

Pia Damjanić, koja je ujedno i mlada trenerica svih natjecatelja KK-a „Garestin“, nastupila je sa 3 konja, Alfom, Frodom i Centaur Argonautom. Pia i Alfa pobijedile su u L utakmici s postotkom od 63,56%. S Frodom i Argonautom nastupila je u M utakmici te je osvojila drugo mjesto u utakmici s Argonautom i treće za Prvenstvo Varaždina s Frodom.

Slijede pripreme za Prvenstvo Hrvatske u dresurnom i preponskom jahanju.

Komentari