Članovi varaždinskog STK Starr darovali sportsku opremu kolegama iz Filipovca

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.12.2015. 11:57

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 10:41

Foto: STK Starr

Članovi STK Starr, Ronald Ređep i Tomislav Japec posjetili su kolege iz STK Lipa u Filipovcu. Tom prigodom donijeli su ovom novoosnovanom klubu vrijedne poklone u vidu stolnoteniskih mrežica, drva i guma za rekete te lopticama...

Na donaciji se zahvalio Igor Sigeti, predsjednik pakračko - lipičkog kluba rekavši kako će nova sportska oprema umnogome pomoći u treninzima i aktivnostima kluba, a posebno u radu  s djecom.

U pakračko-lipičkom klubu okuplja se petnaestak rekreativaca i zaljubljenika u ovaj sport, a početkom studenog počeli su s treninzima za djecu do 10 godina. Okupljaju djecu iz Lipika, Filipovca i Pakraca koji redovito treniraju tri puta tjedno, a nagodinu ih čekaju i prva natjecanja stoga je donacija došla u prave ruke.



- Veseli me što smo ovdje jer me to podsjeća i na vlastite početke u stolnom tenisu. Kontaktirali su me putem Facebook stranice mog kluba zamolivši za pomoć, na što smo odmah reagirali budući da naš varaždinski klub promiče razvitak i unapređenje stolnoteniskog sporta kod djece i mladih – naglasio je Ređep.

Oprema koju smo poklonili, dodaje, neka im bude zamah i motiv za daljnje treniranje, a „nadam se da će se i druga djeca uključiti u rad stolnoteniskog kluba", zaključio je Ređep.

Komentari