senzacija se ponovila

ČUDO U VIDOVCU Domaći rukometaši porazili premijerligaša i plasirali se u četvrtfinale Kupa!

Objavljeno: 09.02.2017. 12:00

Zadnja izmjena: 09.02.2017. 12:03

U odličnoj i napetoj utakmici, rukometaši Vidovca nošeni krilima publike pobijedili su premijerligaša Zamet iz Rijeke i ponovili prošlogodišnji uspjeh plasmanom u četvrtfinale Kupa.

Utakmica je krenula loše po domaćine, Riječani su u 15. minuti vodili s četiri gola prednosti, ali već sedam minuta kasnije imamo izjednačenje na 13:13. I drugo je poluvrijeme počelo s brzim postizanjem prednosti Zameta od čak 4 gola, da bi se onda uz već sjajnog Zorana Jeftića probudili vratar Alen Grd i strijelac Marko Težak koji je zabijao i iz nemogućih pozicija, ukupno postigavši 10 golova.

U posljednjih deset dramatičnih minuta ušlo se s egalom 23:23, onda Vidovčani prelaze u vodstvo, Grd brani sedmerac, a Herman, Horenec i Hajsok pogađaju za sjajnu pobjedu Vidovčana - i slavlje je moglo početi. Vidovčani su ponovili prošlogodišnju senzaciju i sada to više nije senzacija, nego dokaz da se u Vidovcu igra vrhunski rukomet.

- Nadam se da će nas i ždrijeb pomaziti i da ćemo se plasirati i na završnicu Kupa. – optimistično je izjavio trener Vidovca Igor Senečić, a istu je nadu izrazio i jedan od vidovečkih heroja utakmice, vratar Grd.

- Svejedno mi je koga dobijemo u četvrtfinalu, veliki posao smo napravili, ali siguran sam da ćemo dati sve od sebe i u četvrtfinalu. – kazao je Zoran Jeftić, kružni napadač MRK Vidovec. Priznanje domaćinu izrekao je i legendarni vratar reprezentacija Jugoslavije i Hrvatske i jedan od dva trenera Zameta Valter Matošević, koji je uz to i publiku nazvao fenomenalnom. Čestitke dečkima iz Vidovca, najtoplije se nadamo da ćemo ove godine otići i korak dalje.

Komentari