Dabrovi sa Slovencima i Katranima, generalka protiv Zagreba

Objavljeno: 14.08.2014. 13:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Rukometaši GRK Varaždina 1930 u trećem su tjednu priprema za novu sezonu velikih očekivanja, a od ove subote kreće i ciklus provjernih utakmica, prva u Mariboru.

Dabrovi su zapravo već jednu utakmicu odigrali, na pripremama u Delnicama „stradao“ je Buzet (39:14) no ono pravo ipak tek slijedi. U subotu u Mariboru sraz dviju trećeplasiranih momčadi Slovenije i Hrvatske u prošloj sezoni, Maribor Branik – Varaždin 1930. Dva dana kasnije, u ponedjeljak, još jedno slovensko gostovanje, ipak nešto lakše; Jeruzalem Ormož – Varaždin 1930. Ormožani su proteklo prvenstvo u elitnom slovenskom rangu natjecanja završili kao osmi.

Priliku da novu momčad GRK Varaždina kao i stratega Silvija Ivandiju vide na djelu, varaždinski ljubitelji rukometa imat će za točno tjedan dana, u četvrtak, 21. kolovoza. U dvoranu na Dravu dolazi sjajni El Jaish iz Katra, klub u čijim redovima igraju Stojanović, pojačanje iz bundesligaša Neckar Löwena, kolega mu iz najjače lige svijeta Marković (igrao za Hamburg SV zajedno s Blaženkom Lackovićem), kao i Fazekasz iz Veszprema.  

Dva dana kasnije Dabrovi odlaze na turnir u Grazu gdje će im protivnici biti domaći HSG Graz (novi klub trenera Alana Belka) te ATV TDE i HSG Raiffeisen Barnbach. Tjedan kasnije (petak, 29. kolovoza) GRK Varaždin 1930 sudjelovat će i na turniru u Ivancu, a generalka pred europsku premijeru protiv Dubrave (6. rujna u sklopu Kupa EHF-a) bit će četiri dana ranije, 2. rujna protiv višestrukog prvaka Hrvatske, Zagreb Croatia osiguranja, u Varaždinu.

Komentari