Dabrovi u utorak protiv Đakova za povećanje vodstva

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.10.2013. 07:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček, Ilustracija

U sklopu osmog kola Premijer lige u utorak, 29. listopada u goste Dabrovima dolazi momčad Đakova. Radi se o ekipi koja je spoj iskustva i mladosti, a u dosadašnjih sedam kola ubilježili su tri pobjede.

Susret se igra u varaždinskoj Areni, s početkom u 19 sati, a vodeća momčad prvenstva imat će priliku povećati prednost za vrhu Premijer lige.

Momčad Varaždina spremna je za osmo kolo, rukometaše Đakova, te sedmu pobjedu. Podsjetimo, u posljednjem su kolu Dabrovi odigrali neriješeno s Karlovcem, a u nedjelju je igran i derbi 8. kola, u sklopu kojeg su u Poreču igrali Poreč i Karlovac. Susret je završio neriješenim rezultatom, tako da je sada Poreč poravnat na vrhu tablice sa Dabrovima, no s utakmicom više.

Susret u utorak stoga je prigoda da se Varaždin pobjedom odvoji na vrhu na dva boda od Poreča te na tri od Karlovca.

- Ne podcjenjujemo nikoga, tako ni Đakovo. Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je to već i dokazala u nekoliko navrata ove sezone. Pripremili smo se za njih, znamo odakle prijeti najveća opasnost, no ipak smo mi kvalitetnija ekipa i potvrdit ćemo to i u utorak, pred našim navijačima – istaknuo je trener Alan Belko.

Većih problema s ozljedama stručni stožer varaždinskih rukometaša zasad nema, a lakši problemi s ozljedama trebali bi biti stvar prošlosti te će za utorak biti svi spremni.

Nakon Đakova, vikend će radi blagdana Svih svetih ponovno biti slobodan, a onda već u utorak, 5. studenog, igraju i utakmicu 9. kola, kada gostuju u Kaštelima.

Komentari