Druženje s vojnicima

Dalić i Vatreni kod Puma: "Da nije bilo njih, ne bi bilo ni nas"

Hrvatska vojska jučer je izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću uručila žutu beretku, simbol Puma iz Domovinskog rata.
Objavljeno: 12.06.2019. 08:33

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 08:36

Hrvatska vojska jučer je izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću uručila žutu beretku, simbol Puma iz Domovinskog rata.

Naime, izbornik Zlatko Dalić zajedno je s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom posjetio vojarnu 7. gardijske brigade Puma gdje su se podružili s vojnicima te ispred spomen-kapelice položili cvijeće i zapalili svijeću. Na taj su način odali počast poginulim pripadnicima Puma.

- Za ove ljude, za Pume, za Hrvatsku vojsku spremni smo sve učiniti. Hvala im na svemu onome što su oni dali za nas. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni nas - kazao je Dalić. Također, državni tajnik Ministarstva obrane Zdravko Jakop rekao je kako današnji susret HV i reprezentacije svjedoči izvrsnim odnosima koje će nastaviti njegovati i dalje.

Tom prigodom, general Siniša Jurković uručio je Daliću žutu beretku, simbol Puma iz Domovinskog rata koji i danas nose pripadnici mehanizirane bojne Pume. Podsjećamo, Hrvatska vojska uputila je potporu Vatrenima videosnimkom snimljenom diljem Hrvatske „Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska“, a s istom porukom sreću su im zaželjeli i s vrha Sljemena.

Komentari