Večeras od 18 sati u Graberju će se igrati polufinala 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu „Magma Pan kup Varaždin“. Četiri vrhunske utakmice, dvije u glavnom seniorskom i dvije u veteranskom turniru, imat će prilike vidjeti ljubitelji malog nogometa.

Otvorit će veterani branitelja naslova, Hudek Trgotransa iz Biljevca, i koprivnički OPG Radiček Petgrad Nikotrade. Slijede dva seniorska polufinala. Koprivnička Jelena Trade i krapinski ASO Ponos za mnoge su bili favoriti turnira, ispalo je da igraju međusobno u polufinalu. 

Ljepotica večeri sasvim sigurno će biti ogled uvijek atraktivnog Črešnjeva i varaždinskog Marocchina. Hojski na Modrića, Režić na Mumleka, Škerbić na Oštreka ili Srbljinovića, „frcat“ će sasvim sigurno na sve strane. Uvijek je tako kad Črešnjevo igra, a Marocchino je nikad bolji.

Završni čin velikog četveroboja odradit će veterani Bilikuma i Eurotransporta Kostanjevec. Šafarić, Melnjak, Tot, Žganec, Tekić i ostali s jedne strane, Liber, Miko, Trtinjak i ostali „srakarski“ aduti s druge, još jedna istinska poslastica! 

Ključne riječi: graberje, Mali nogomet, mali nogomet, utakmice,

Komentari

05.01.2018. 12:44h Zadnja izmjena: 05.01.2018. 12:44