Danas utakmice osmine finala županijskog nogometnoga kupa

Objavljeno: 03.09.2014. 15:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U 17 sati na osam terena širom Varaždinske županije igrat će se utakmice osmine finala Kupa ŽNS Varaždin. Bez branitelja naslova i finalista kupa, i Podravina i Plitvica iz Gojanca ispale su u 1/16 finala ovosezonskog natjecanja.

Možda će baš zbog toga na Bednji iz Beletinca, koja je izbacila županijskog kup pobjednika, biti najveći pritisak. Napraviti tako veliki korak pa ne proći u samu završnicu bila bi velika šteta za Beletinčane. Znaju to međutim i u Novome Marofu, međužupanijskom ligašu koji je sjajno otvorio sezonu i nastojat će to začiniti i (barem) četvrtfinalom Kupa. Sve u svemu, ova se utakmica nameće kvalitetom kao derbi osmine finala, sigurno najatraktivniji par ove faze natjecanja.

Drugi veliki okršaj može se očekivati u Svetom Iliji. Dva kandidata za vrh Prve ŽNL, Obreš i Varteks, pokušat će do četvrtzavršnice, i jedni i drugi imaju izražene ambicije, koje sežu i do finala, bude li moguće. Lako neće biti niti lideru MŽNL Jalžabetu u Podevčevu, neizvjesno bi moglo biti i u Svetom Đurđu gdje Drava dočekuje Ivančicu. Evo svih parova osmine finala Kupa ŽNS Varaždin:

Srijeda, 3. rujna, 17.00 sati: Bednja – Novi Marof, Obreš – Varteks, Podravac (Sv) – Polet (C), Čevo – Jalžabet, Drava (SĐ) – Ivančica, Nedeljanec – Rudar '47, Zadrugar – Podravac (Se), Sloga – Razvitak (Č).

Komentari