NK VARAŽDIN

Danas varaždinski nogometaši trebaju podršku s tribina

Objavljeno: 07.05.2022. 08:39

Zadnja izmjena: 07.05.2022. 09:01

Nakon poraza u prošlom kolu od NK Rudeš, momčad Maria Kovačevića spremna je za novo kolo i večerašnji susret s ekipom NK Jarun.

Uoči 27. kola Druge HNL NK Varaždin se nalazi na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda prednosti ispred momčadi NK Rudeš. Momčad NK Jarun nalazi se na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice i u uzlaznoj je formi, o čemu govori i podatak da u posljednjih sedam kola nije izgubila susret. Također, imaju jednu od najuigranijih obrana u ligi, što predstavlja dodatnu kvalitetu i opasnost za Varaždince.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević radio je ovaj tjedan na psihološkom podizanju momčadi nakon poraza i bojažljivog ulaska u prošli susret, te je ekipi ukazao na opasnosti koji dolaze od mlade momčadi Jaruna. 

- Sve su to dobri i školovani igrači, koji su ponajviše stigli u Jarun iz Lokomotive, a odlično ih vodi trener Jerko Leko. Imaju jako dobra i brza tri napadača, zato ćemo morati biti oprezni na te njihove dobre strane, ali mi smo najbitiniji tu doma. Siguran sam da ćemo biti agresivniji i odlučniji, što nam je nedostajalo u prošloj utakmici. Svjesni smo da ako ne idemo sto posto u svaki duel da ne možemo pobijediti, zaključio je Kovačević.

U povratku na uspješne sportske predstave u Varaždinu, nogometašima NK Varaždin bit će potrebna pomoć s tribina. Zato su uputili poziv svim ljubiteljima nogometa i navijačima NK Varaždin da ih dođu podržati na putu do potvrde prvog mjesta na prvenstvenoj ljestvici, večeras od 19.00 sati na gradskom nogometnom stadionu u Varaždinu.

Komentari