Dani užasa za Bayern, ispali su i iz kupa

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 03.03.2011. 08:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Dani užasa za Bayern. U subotu je Borussia Dortmund zakaparila sa 3:1 naslov prvaka Njemačke, jučer je Schalke (0:1) odnio Bavarcima i kup, još samo da i europski prvak Inter učini preokret u Ligi prvaka i Van Gaal je – kaputt.

S obzirom na to kako Bayern igra na Allianz Areni, plavo-crni nisu bez šanse 15. ožujka. Španjolski as Raul (33) spašava sezonu Felixu Magathu. U 15. minuti polufinala kupa gosti su riješili pobjednika. Farfan je nabacio iz kornera, Höwedes prebacio glavom, a Raul također glavom zakucao loptu u mrežu.

Bayern je bio potpuno bezidejan, napadači Gomez i Müller spašavali su svoja vrata s gol-crte i to je jedino vrijedno što su učinili u prvih 45 minuta.

– U svlačionici je muk, nisam mogao igračima ništa reći. Sad nam je cilj drugo mjesto u Bundesligi. Mislim da dobro radim, a neka uprava odluči je li to dovoljno – rekao je Bayernov trener kojem je Bild već poslao poruku: "Van Gaal - finito!".

Danijel Pranjić igrao je solidno svih 90 minuta. Utakmicu je s tribina gledao Milan Šašić koji s Duisburgom čeka Schalke 21. svibnja u finalu kupa u Berlinu.


Agencija VLM



Komentari