NK VARAŽDIN

Demir Peco - igrač na kojeg trener Kastel može ozbiljno računati

Objavljeno: 27.02.2021. 19:08

Zadnja izmjena: 27.02.2021. 19:16

Demir Peco igrač NK Varaždin mogao je jučer biti igrač utakmice. Postigao je prvi gol u susretu protiv Osijeka, što mu je bio i prvi gol u HNL-u, te je bio asistent za drugi gol Varaždina.

Peco je pokazao da trener Kastel ozbiljno može računati na anjega u narednim susretima. Pitanje je kako bi završio jučerašnji susret da nije bilo ozljeda i prisilnih izmjena u redovina Varažina. Jedna od takvih izmjena bila je i ona Pece početkom drugog poluvremena.

- Ušli smo dobro u utakmicu, izjavio je Demir Peco. - Bili smo agresivni a Osijek nije stvorio puno prilika u prvom poluvremenu. Pokazali smo naš karakter, ali nažalost u drugom smo poluvremenu primili tri gola i po meni nesretno izgubili utamicu, dodao je Peco.

Varaždin je na kraju prvog poluvremena vodio s 2:0 i činilo se da je na pomolu iznenađenje i osvajanje novih bodova, ali je Osijek u drugom dijelu susreta presložio svoje redove i s tri pogotka potopio varaždinske nade. Ipak, Varaždin bi u utakmicama s ekipama iz "donjeg doma" prvenstvene ljestvice  mogao osvojiti još dosta bodova.

   

Komentari