Prva ŽNL

Derbi u Sv. Đurđu pripao nogometašima Drave, vodeći Nedeljanec i dalje ne posustaje

Objavljeno: 27.03.2016. 18:22

Zadnja izmjena: 27.03.2016. 18:25

Foto: Ivan Tomašković

Kompletirano je danas 15. kolo Prve županijske lige, a u derbiju kola Drava je u Sv. Đurđu iznenadila cestički Polet slaveći 2:1.

Cestičani su poveli u 35. minuti preko Marka Kokota, no samo dvije minute kasnije domaći nogometaši su izjednačili. Strijelac izjednačujućeg zgoditka bio je Mario Novak. S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor, ali u drugom dijelu bolji su bili nogometaši Drave. Do pobjede su stigli golom iz kaznenog udarca u 67. minuti, a zabio je Dino Žmuk.

Nedeljanec slavio

Vodeći Nedeljančani nastavili su svoj niz neporaženosti kod Orača u Petrijancu. Pobjedu im je donio Martin Gazdek golom u drugoj minuti iz kaznenog udarca. Drugoplasirana Bednja također je stigla do pobjede svladavši u Beletincu Ivančicu 2:1.Ponovo je za Beletinčane briljirao Ante Kulji koji se u strijelce upisao u 34. i 41. minuti. Jedini zgoditak za Ivančane zabio je Leon Gregur u 61. minuti.

U preostalom današnjem susretu Mladost je u Šemovcu pobijedila Rudar 47 3:1, još u subotu Dubravka je s minimalnih 1:0 svladala selničku Plitvicu, dok je istim rezultatom Sloga u Slokovcu iznenadila Obreš.

U sljedećem kolu vodeći Nedeljanec dočekuju Mladost iz Šemovca, drugoplasirana Bednja igra susjedski derbi s Obrešom, dok trećeplasirani Polet u Cestici igra protiv Mladosti iz Margečana.

Komentari