Hakleri

Derbijem završena TTS mininogometna liga, prvaci ekipa Art Metali Junajted

Objavljeno: 03.05.2016. 17:31

Zadnja izmjena: 03.05.2016. 17:41

Foto: Art Metali Junajted

Odigrano je zadnje kolo lige TTS mininogometne lige, a derbi kola odigrali su prvaci Art Metali Junjted i vicepravci MNK Črešnjevo.

Prvo je prigodu za vodstvo iz penala za Črešnjevo imao Marko Kovačić, ali je naš najbolji golman lige Saša Dreven obranio njegov udarac, da bi već praktički u idućem napadu nakon prekšaja nad Martanom sudac Novko opet dosudio kazneni udarac kojeg je upravo Dreven topovskim udarcem u rašlje pretvorio ekipe Art metali. Črešnjevo je ipak ubrzo izjednačilo nakon lijepe akcije u kojoj su razmijenili nekoliko brzih dodavanja i duplih paseva – golom se iskupio Kovačić.

A onda potez utakmice – kapetan Junajteda Damjan Habrun minijaturama je igre izbacio nekoliko suparničkih igrača te asistirao Kristijanu Kataleniću koji je odmjerenim udarcem donio ponovno prednost na stranu Junajteda. Pod kraj utakmice isključenje je zbog prigovora zaradio Malnar te je samo 10 sekundi prije kraja Črešnjevo s igračem više ipak postiglo izjednačujući pogodak za 2:2.

Prvaci su tako Art Metali Junajted, drugo mjesto zauzelo je Črešnjevo, a treća je završila Automobil Lončar & Ducati Komponenti.

Komentari